Tot mijn verbazing zijn de onderstaande drivers helemaal nergens meer te vinden op het internet. Of anders in wel heel afgelegen hoeken. Het lijkt net alsof ze nooit bestaan hebben. Op de site van HP zijn ze niet meer te vinden. Maar ik had ze nog op CD staan. Ik hoop dat de zoekmachines deze pagina opvangen, zodat anderen die naar deze drivers op zoek zijn, geholpen kunnen worden.
Of anders als backup voor mezelf, voor als m'n CDtje kapot gaat...

HP Deskjet 710C series, driver 10.3 Nederlandstalig voor Windows 98
Klik op onderstaande link om het stuurprogramma binnen te halen.

dj705du.exe (10.3)
dj705du - dj710c-10.3.1-319x-Nederlands
Grootte: 4.85 MB

Misschien zijn deze drivers ook te gebruiken voor Windows 95 of Windows ME, maar dat heb ik niet getest en ik sta ook niet in voor de gevolgen als je het probeert. Daarnaast zijn ze wellicht ook geschikt voor de HP712C.

De HP Deskjet 710C en de 720C zijn helaas berucht om hun moeizame omgang met DOS

Als het bestand binnen is installeert u het door er op te dubbelkikken. 
Verder heeft u er geen omkijken naar. Ondervindt u nog steeds problemen, kijk dan bij 'Start', 'Instellingen', 'Printers'; klik de printer-ikoon aan met rechts en klik op eigenschappen. Haal op het tabblad 'DOS' het vinkje weg bij 'Papierdoorvoer'.

DRIVER van Hewlett Packard.  Adres: http://www.hp.nl
bron: Esteem automatisering

Op de URL http://www.vca.nl/downloads/index2.php3?download_cat=2 van Van Cuijk Automatisering blijkt dat dj705du.exe toch ook nog bij HP op hun FTP-site staat.
Daar kun je hem dus ook vanaf halen, zolang het er nog op staat.
ftp://ftp.hp.com/pub/printers/software/dj705du.exe   (Directe link naar dj705du.exe op de FTP-site van Hewlet Packard).
ftp://ftp.hp.com/pub/printers/software/   (Bladeren in de map op de FTP-site van Hewlet Packard, voor de 720C/722C en andere printers).

<< terug